Kolektor Worldwide

Avtomobilska tehnika

Komponente in sistemi

S priznanimi razvojnimi kompetencami in inovativnimi idejami je koncern Kolektor s programi Komponente in sistemi z visoko dodano vrednostjo, globalno eden vodilnih dobaviteljev svetovnim proizvajalcem avtomobilskih sistemov, ki izdelujejo zaganjalnike, bencinske črpalke, aktuatorje, HVAC in EC sisteme, ABS, ....

Širok program komponent vključuje poleg komutatorjev, rotorjev, elektronskih, magnetnih in hibridnih komponent še elektronske sklope ter plastične izdelke za notranjo in zunanjo opremo avtomobila.

V dolgi tradiciji in izkušnjah na področju razvoja, proizvodnje in podpornih storitvah  avtomobilskih komponent je Kolektor zanesljiv partner v celostnih rešitvah ter izpolnjuje vse kriterije standarda ISO TS 16949 in specifičnih standardov avtomobilskih proizvajalcev.

Aktualni dogodki

Arhiv  

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska izboljšujemo spletno mesto. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.