Kolektor Worldwide

Dan dobaviteljev Kolektorja

05.09.2006

Na Bledu je potekal četrti Dan dobaviteljev koncerna Kolektor Group. Udeležilo se ga je 75 predstavnikov 43 domačih in tujih podjetij, ki z reprodukcijskim materialom in s ključnimi orodji oskrbujejo koncernova podjetja, ki izdelujejo komutatorje.

Ob tej priložnosti so predstavniki koncerna udeležence seznanili s strategijo razvoja, prihodnjimi poslovnimi potezami Kolektorjevega komercialnega oddelka in z zagotavljanjem kakovosti izdelkov, prisluhnili pa so tudi mnenjem in predlogom povabljenih glede tehničnih izboljšav materialov, vgrajenih v komutatorje. Za "najdobavitelja leta 2006" je poslovodstvo koncerna izmed najbolje ocenjenih izbralo nemški Süd - West Chemie iz Ulma, ki Kolektorjevim podjetjem za proizvodnjo komutatorjev dobavlja prešne mase in Galvanizacijo ®lindra iz Ljubljane, ki skrbi za kositranje in galvanizacijo njegovih izdelkov.

Letošnji Kolektorjev Dan dobaviteljev reprodukcijskih materialov je bil zadnji, na katerega so povabili samo dobavitelje materialov za izdelavo komutatorjev. Na prihodnjem se bodo zbrali tudi dobavitelji za vse proizvodne programe koncerna.Predstavniki nagrajenih podjetij s kristalno plaketo (od leve proti desni) Boštjan Bergoč, Galvanizacija ®lindra, d.o.o. Ljubljana, Jose Poch in Peter Krensel, Süd West Chemie, Ulm- Nemčija. "

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.