Kolektor Worldwide

Energetika in industrijska tehnika

Razvijamo  in izvajamo celovite moderne tehnološke rešitve na področju avtomatizacije, MES-rešitev, orodjarstva, strojegradnje ter transformatorjev.

Kot visokotehnološko podjetje koncern Kolektor konstantno vlaga v razvoj visoke tehnologije in inovativnih tehnoloških rešitev. Na osnovi sodobnih znanj in izkušenj naših strokovnjakov ter uporabe tehnologij snujemo in izvajamo celovite in moderne tehnološke rešitve.

Inženiring in avtomatizacija, proizvodno-informacijske (MES) rešitve

Na področju industrijske tehnike nastopamo kot ponudnik inovativnih rešitev in storitev za področje avtomatizacije in informatizacije v industriji in gospodarstvu ter namenske opreme za avtomatizacijo. Svoj program še dopolnjujemo z zastopstvom svetovno priznanih proizvajalcev opreme za avtomatizacijo in nizkonapetostno stikalno tehniko.

Orodjarstvo in strojegradnja

Pokrivamo razvoj, konstrukcijo in izdelavo kakovostnih rezilno-krivilnih orodij, preciznih orodij  za brizganje termoplastov in duroplastov ter drugih posebnih  orodij.

Zagotavljamo razvoj in izdelavo specialne opreme za zahtevne aplikacije s področja avtomatizacije in strojnega vida - skupaj  z razvojem novih izdelkov se izvaja razvoj optimalne opreme za proizvodne procese. Poleg tega zagotavljamo celovito ponudbo in strokovno podporo, zlasti v zahtevnih segmentih avtomobilske  industrije.

Transformatorji

Ponujamo energetske, distribucijske in specialne transformatorje ter dušilke.

Aktualni dogodki

Arhiv  

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska izboljšujemo spletno mesto. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.