Kolektor Worldwide

Industrija in infrastruktura

Inženiring in avtomatizacija

V podjetju Kolektor Sisteh na osnovi sodobnih znanj in izkušenj naših strokovnjakov ter uporabe tehnologij snujemo in izvajamo celovite in moderne tehnološke rešitve, ki zagotavljajo boljše in bolj učinkovite proizvodne procese, obenem pa zmanjšanje posrednih in neposrednih stroškov proizvodnje. Naše projektne rešitve zagotavljajo izdelavo in vgradnjo ustrezne opreme in komponent ter sistemov vodenja, ki omogočajo, da je tehnološki proces v proizvodnji ustrezno celovito nadzorovan, voden in integriran.

Proizvodno-informacijske (MES) rešitve

Proizvodno-informacijske rešitve so odgovor na potrebe proizvodnih podjetij po informatizaciji tehnoloških procesov v proizvodnji. Razvite so za podporo proizvodnim informacijskim procesom in za uporabo tako v procesni kot tudi v kosovni industriji. Zasnovane so kot samostojni gradniki, ki uporabnikom omogočajo postopno graditev, širitev ali povezavo z drugimi rešitvami. Namenska uporaba gradnikov zagotavlja povečanje delovne storilnosti, dvig učinkovitosti, dvig kvalitete proizvoda in sledenje proizvodnih procesov z dokazljivim zmanjšanjem proizvodnih stroškov.

Spletna stran Inovativne tehnološke rešitve

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska izboljšujemo spletno mesto. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.