Kolektor Worldwide

Vodenje kakovosti, priznanja in nagrade

Osnovno vodilo vodenja kakovosti je stalno izboljševanje naših proizvodov, storitev in procesov ter izpolnjevanje in preseganje kupčevih pričakovanj, kar je zagotovilo za  tržni uspeh.

S tem, ko zaposlene vključujemo v procese usposabljanja, uvajamo projektni pristop ter timsko delo, prevzemamo polno odgovornost za kakovost dela vsakega posameznika po načelu "Naredi dobro prvič".

Certifikati kakovosti, priznanja in nagrade naših poslovnih parterjev so dokaz, da so naši proizvodi kakovostni, procesi pa zanesljivi. Vsa proizvodna podjetja v koncernu Kolektor so vzpostavila in vzdržujejo sistem vodenja kakovosti v skladu z mednarodnim standardom ISO 9001. Podjetja, usmerjena na avtomobilski trg, pa so ga nadgradila z zahtevami tehnične specifikacije ISO TS 16949.

Certifikati 

 Certifikati družbene odgovornosti

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska izboljšujemo spletno mesto. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.