Novice

Kolektor ATP odprl vrata iskalcem zaposlitve

16. 06. 2017

Zaradi povečanih potreb delovne sile so v Kolektor ATP v Postojni pripravili prvi zaposlitveni sejem, kamor so povabili vse iz območja Notranjske, Primorske in Osrednjeslovenske regije, ki iščejo karierne izzive in jih aktualna prosta delovna mesta v podjetju zanimajo. Odziv na dogodek je presegel pričakovanja, zbralo se je 130 ljudi, katerim so predstavili podjetje in jim omogočili hitre individualne razgovore z vodji posameznih enot.

Kolektor ATP odprl vrata iskalcem zaposlitve

Obiskovalce je uvodoma nagovoril direktor podjetja Marko Vihtelič, ki jim je predstavil koncern Kolektor, njegovo strukturo, velikost in lokacije po svetu, divizije in programe v katerih deluje ter opredelil strateške cilje, katerih osrednji namen je rast. Izpostavil je pomembnost ravnanja po Kolektorjevih vrednotah in pomen kakovosti izdelkov. Podrobneje je predstavil vizijo in področja delovanja Kolektorja ATP ter njegove podružnice Kolektor ATS v Srbiji, ki se poleg programa komutatorjev in čistilne tehnike čedalje bolj usmerjajo še v program hibridike.

V sklopu obiska so se udeleženci sejma sprehodili še skozi proizvodne prostore, kjer so se srečali z različnimi delovnimi mesti ter spoznali celotni proizvodni proces, od vhodnega materiala, brizganja oziroma montaže ter do končnega skladiščenja izdelkov, pripravljenih za kupca.

Sledili so hitri individualni razgovori kandidatov za prosta delovna mesta v vseh oddelkih podjetja. Po besedah Vesne Završnik iz službe za kadre Kolektor ATP, so z obiskom in izplenom sejma zadovoljni. Tovrstni dogodki in hitri razgovori delodajalcu nudijo osebni stik s človekom,  potencialnim zaposlenim, kar vsekakor predstavlja prednost pred klasično prošnjo na papirju. Sejma se je udeležila tudi ekipa svetovalcev iz Zavoda RS za zaposlovanje skupaj z direktorico OE Koper mag. Nevenko Bandelj, ki so prisostvovali individualnim razgovorom kandidatov.

V Kolektor ATP bodo tovrstne zaposlitvene sejme glede na potrebe pripravljali tudi v bodoče.

 


Nazaj
Delite na socialnih omrežjih:

Naročite se na e-novice