Novice

Kolektor ponovno z najštevilčnejšo ekipo na Maratonu Franja

27. 06. 2019

Kolektorjeva ekipa si je letos ponovno prikolesarila pokal za najštevilčnejšo ekipo na Maratonu Franja. Barve Kolektorja je tokrat zastopalo 118 kolesarjev in kolesark iz 17 Kolektorjevih podjetij in sicer 9 žensk in 109 moških. Na 156-kilometrski preizkušnji je moči merilo 36 kolesarjev, na krajši, 97-kilometrski progi pa 82.

Kolektor ponovno z najštevilčnejšo ekipo na Maratonu Franja

Na veliki Franji so se med zaposlenimi najbolje odrezali: v kategoriji A Alen Štucin, Tibor Mrak in Grega Eržen, med ženskami pa Tami Gantar, v kategoriji B so si prva tri mesta razdelili Miran Gnezda, Borut Mrak in Ivo Logar, v kategoriji C so bili najhitrejši Rajko Bajt, Marijan Makuc in Matjaž Bahar, v kategoriji D pa Anton Menart in Ivo Hočevar ter med ženskami Irena Hočevar.

Na mali Franji pa so bili najhitrejši: v kategoriji A Leon Obreza, Staš Jereb in Matevž Križman, v kategoriji B Klemen Kosmač, Sebastijan Jeraj in Rasto Lapajne, v kategoriji C so bili prvi trije Luigi Mauri, Srečko Škvarča in Miran Rant, v kategoriji D pa Dušan Feltrin, Marjan Barle in Štefan Rejc pri moških ter Frančiška Kacin pri ženskah.


Nazaj
Delite na socialnih omrežjih:

Naročite se na e-novice