Novice

Soustvarjamo spodbudno okolje za bodoče strokovnjake

28. 03. 2024

​Elektrotehniško-računalniška strokovna šola in gimnazija Ljubljana je letos organizirala že 30. državno tekmovanje elektro šol in 12. državno tekmovanje računalniških šol Slovenije. Tekmovanje smo z veseljem podprli tudi mi, saj smo prepričani, da se investicije v znanje vedno povrnejo. 

Prepričani smo, da se investicije v znanje vedno povrnejo.

Prepričani smo, da se investicije v znanje vedno povrnejo.

Tekmovanje je priložnost za številne nadarjene dijake poklicnih in strokovnih programov s področja elektrotehnike in računalništva, da pokažejo svoje znanje in spretnosti ter se pomerijo z vrstniki iz vse države.

Ker v Kolektorju cenimo znanje, razvoj in izobrazbo, smo z veseljem podprli tekmovanje, ki je eno izmed najprestižnejših dogodkov v našem izobraževalnem sektorju. Na dogodku smo radovednim dijakom predstavljali Kolektor in naše produkte, odgovarjali na vprašanja o našem delu, možnostih štipendiranja in nadaljnjih kariernih možnostih.

Dijakom omenjene šole že dlje časa opravljanje prakse ponuja podjetje Kolektor Etra, katere osnovna dejavnost so energetski transformatorji, lani pa je sodelovanje z njimi okrepila še ekipa iDRIUM, ko je dijake 3. letnikov elektrotehniške smeri povabila na opravljanje prakse in s tem trendom nadaljujejo tudi letos.

Kolektor na tak način soustvarja spod​budno okolje za izobraževanje bodočih strokovnjakov s področja elektrotehnike in računalništva, ki so pri nas vedno dobrodošli.


Nazaj
Delite na socialnih omrežjih:

Naročite se na e-novice