Kolektor Worldwide

Stavbna tehnika in izdelki za dom

Na področju stavbne tehnike nudimo širok portfelj izdelkov in rešitev s področja projektiranja in izvedbe, ki so plod lastnega znanja in razvoja oziroma celovite rešitve od idejne zasnove, izvedbe projekta do opreme objektov. 

Objekti, instalacije, klimatizacija in prezračevanje

Pomembno področje stavbne tehnike zavzema arhitekturno projektiranje in gradbeni inženiring, kjer nudimo celovit pristop pri pripravi in izvedbi investicij na področju industrijske, poslovne in stanovanjske gradnje ter urbanih ureditev.

Ponudbo dopolnjujemo s produkti, ki so namenjeni klimatizaciji in prezračevanju; s storitvami projektiranja in izvedbo strojnih in elektroinštalacij ter avtomatizacijo objektov in regulacijskih sklopov naprav HVAC.

Izolacija

Missel je prepoznavna blagovna znamka izolacijskih materialov za ognjevarno in protihrupno-toplotno izolacijsko tehniko.

Aktualni dogodki

Arhiv  

 

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska izboljšujemo spletno mesto. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.