Kolektor Worldwide

Inovativnost

Kot transnacionalna družba smo nenehno usmerjeni v raziskovalno-razvojno trženje in prepoznavanje tehničnih problemov svojih strank. Svojim kupcem predstavljamo razvojnega strateškega partnerja in jim tako omogočamo nove poslovne priložnosti.

Z zgodnjim vključevanjem kupcev in strateških dobaviteljev v razvojne procese, uspevamo vtisniti pečat razvoju avtomobilske industrije ter stavbne in industrijske tehnike na svetovni ravni. Inovacije, vlaganja v vrhunsko tehnologijo, sistem vodenja kakovosti in predvsem kompetentni zaposleni so gonilo napredka.

Tako radikalna inovativnost, ki pomeni podjetje z več kot 50 patentov, kot tudi množična inovativnost, kjer sodelujejo vsi zaposleni, je eden najpomembnejših strateških ciljev koncerna.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska izboljšujemo spletno mesto. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.